جاروبرقی، یکی از وسایل لازم و ضروری خانه است. امروزه از این وسیله پر سروصدا در بیشتر خانه ها استفاده می شود. اولین جاروی مکنده در آمریکا در سال ۱۸۶۵ توسط مخترع شیکاگویی ساخته شد. تمیز کردن گرد و خاک خانه یکی از کارهایی است که برای خانم های خانه اهمیت زیادی دارد اما این گرد و خاک خانگی از چه چیزهایی تشکیل شده است؟ ما روزانه میلیون ها سلول مرده پوست مان را از دست می دهیم. حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد این گرد و خاک، سلول های مرده پوست انسان است. مو، مایت ها (جانوران بسیار کوچکی که عامل بیماری پوستی و حساسیت هستند)، ذرات گرد و غبار، خاک و شن وارد شده از بیرون خانه از راه پنجره یا کفش و لباس، همه و همه اجزایی از این غبار خانگی هستند. البته هر چقدر جارو کردن با جاروبرقی با دقت انجام شده باشد باز هم کمی گرد و غبار باقی می ماند. اما همان مقدار گرد و غباری که توسط جاروبرقی مکیده می شود، باعث می شود در اتاق و هوای خانه میزان کمتری از ذرات باقی بماند. تحقیقات نشان داده افرادی که حساسیت و آسم دارند، اگر به صورت مرتب جاروبرقی بکشند، کمتر اذیت می شوند و اگر هر روز صبح تشک و رختخواب خود را با جاروبرقی تمیز کنند، پس از ۱۰ هفته می توانند اثرات بهبودی را در خود مشاهده کنند.
جاروشارژی ها به خاطر خاصیت قابل شارژ و حمل بودنشان برای سفر بسیار مناسبند تا جایی که در بسیاری از مواقع به آن ها نام «جاروسفری» را هم میدهند. قابلیت مهمتر این جاروها، امکان تمیزکردن سطوح غیرقابل دسترس یا مکانهایی بدون سیمکشی برق است. نخستین بار وقتی این جاروها به بازار ایران آمد به نام جاروی ماشین معروف شد و بین کسانیکه به نظافت خودرویشان اهمیت میدادند محبوبیت فراوانی پیدا کرد اما امروز بیشترین استفاده آن ها در خانه است٬ اگر هنگام استفاده از جارو شارژیها چندان با دقت نمیتوانید خردهریزها را پیدا کنید بهتر است سراغ انواع هوشمند این جاروها را بگیرید. این جاروها دارای دهانه متحرک هستند که با روشنشدن جارو، بهطور خودکار در خط افقی و به چپ و راست حرکت میکنند. جارو شارژیهای هوشمند، مجهز به یک لامپ اخطاردهنده هستند که درصورت وجود اضافات قرمز و درصورت پاک و تمیزشدن آن ها سبز میشود.
جاروبرقیهای کیسهدار
این دسته از جاروبرقیها بیشترین سهم بازار را به خود اختصاص دادهاند و طی سالیان گذشته کم دردسرترین نوع جاروها را شامل شدهاند.
این گروه نیز خود شامل دو دستهاند:
الف) جاروهای کیسه دائم
ب) جاروهای کیسه یک بار مصرف
بیشترین برندهای آلمانی موجود در بازار مانند بوش، زیمنس و آاگ، محصولات خود را با کیسههای یکبار مصرف ارایه مینمایند که البته از لحاظ تعویض کیسه پس از زمان پرشدن کیسه به نسبت جاروهای کیسه دایم راحتتر میباشند. تنها نقطه ضعف این جاروها زمانی است که شما کیسههای فابریک آنها را پیدا ننمایید و از کیسههای فرعی استفاده نمایید در این صورت اگر جنس پاکت مصرفی خیلی خوب نباشد خاک به داخل موتور جاروبرقی نفوذ میکند و باعث آسیب جدی به موتور دستگاه میشود.
احتمالا اتو بخار را که هم سبکتر، هم کوچکتر، هم برای اتوکشی انواع پارچه و پوشاک راحتتر است، انتخابی مناسبتر می دانید اما قبل از خرید به این نکات توجه کنید: